fbpx

Μάλουφ: “Είμαι περήφανος για την εμφάνιση των παιδιών”

Μάλουφ: “Είμαι περήφανος για την εμφάνιση των παιδιών”

Γεμάτος ικανοποίηση εμφανίστηκε ο αρχηγός της Αυστραλίας, μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Λονδίνο.

Πλημμυρισμένος με συναισθήματα περηφάνιας για τους συμπαίκτες του και ικανοποίησης εμφανίστηκε ο αρχηγός της Αυστραλίας Νικ Μάλουφ, αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου στο τουρνουά του Λονδίνου, τον προτελευταίο σταθμό των World Rugby Seven Series. Ο ηγέτης των Αυστραλών πλέον γνωρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα έχουν μία πολύ ρεαλιστική ευκαιρία για να κάνουν δικό τους το μεγάλο τρόπαιο της σειράς.

“Είμαι πολύ περήφανος με την εμφάνιση των παιδιών. Μιλήσαμε νωρίτερα μέσα στην ημέρα για τη δουλειά που έπρεπε να κάνουμε και να βγάλουμε στο γήπεδο μία εμφάνιση που να μας αρμόζει. Κάποιος προσπάθειες σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου σήμερα ήταν ακριβώς αυτό, δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτό και το αξίζαμε, ήταν μία δίκαιη ανταμοιβή.

Έχουμε πλέον μπροστά μας το Λος Άντζελες, αλλά αυτό που μόλις πήραμε ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα για όλη τη δουλειά που είχε προηγηθεί. Αυτό είναι το πρώτο κύπελλο από τουρνουά που κερδίζω και νομίζω το πρώτο για όλα τα μέλη της ομάδας”, ήταν τα λόγια του 29χρονου Μάλουφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα