ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

PGA Tour: Πρώτο μέιτζορ για τον Φιτζπάτρικ (vid)

PGA Tour: Πρώτο μέιτζορ για τον Φιτζπάτρικ (vid)

Ο Άγγλος έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του στο US Open.

Ο Ματ Φιτζπάτρικ ήταν ο γκόλφερ με τη δεύτερη υψηλότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη χωρίς τίτλο στο PGA Tour, κάτι που πλέον δεν ισχύει καθώς πλέον πανηγυρίζει το πρώτο του μέιτζορ με τη νίκη στο US Open. Ο 27χρονος Άγγλος είχε δύο μπέρντι και έμεινε μακριά από μπόγκι στις τελευταίες επτά τρύπες για να φτάσει στην κορυφή με συνολική επίδοση έξι χτυπημάτων κάτω από το όριο.

 Ο τελευταίος γύρος άρχισε με το Φιτζπάτρικ να μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Γουίλ Ζαλατόρις και το νικητή του φετινού Masters, Σκότι Σέφλερ με τον Φιτζπάτρικ να επικρατεί τελικά με διαφορά ενός χτυπήματος. Έχοντας κερδίσει παλαιότερα το ερασιτεχνικό US Open το 2013, μπήκε σε μία μικρή λίστα παικτών που έχουν πάρει τον τίτλο σε ερασιτεχνικό κι επαγγελματικό επίπεδο στο ίδιο γήπεδο, κάτι που μέχρι τώρα είχαν κάνει μόνο ο Τζακ Νικλάους και η Τζούλι Ίνκστερ. Νούμερο 18 στην παγκόσμια κατάταξη ο Άγγλος έχει ήδη καλή παρουσία στα φετινά μέιτζορ με την 14η θέση στο Μάστερς του Απριλίου και την πέμπτη στο PGA Championship του περασμένου μήνα.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.