fbpx

Ευρωπαϊκό: Σορία προκρίσεων σε 7 ημιτελικούς!

Ευρωπαϊκό: Σορία προκρίσεων σε 7 ημιτελικούς!

Εξαιρετική απόδοση από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή σε 7 ημιτελικούς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κανόε – Καγιάκ Σπριντ, ξεκίνησε 23 Ιουνίου στο Βελιγράδι της Σερβίας, με την ελληνική συμμετοχή να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού προκρίθηκε σε συνολικά 7 ημιτελικούς.

Το σημαντικότερο στοιχείο από την συνολική εικόνα των ελληνικών συμμετοχών, είναι πως αγωνίστηκαν μικρότεροι ηλικιακά αθλητές και αθλήτριες κατά μέσο όρο από τις υπόλοιπες ομάδες, αφήνοντας παράλληλα πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον.

Την Παρασκευή 24/6 το Κ2 500μ Εφήβων με πλήρωμα τους Κωνσταντίνο Μεταξά και Παντελεήμων Τριγώνη, εξασφάλισε την 3η θέση και την απευθείας πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος που έγινε την Κυριακή 26 Ιουνίου. Οι δύο αθλητές, με μια αντεπίθεση στα 150μ. κατάφεραν να ανέβουν από την 6η θέση στην 3η, που τους έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Όμηρος Μοστίτσογλου κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Κ1 1000μ Εφήβων, καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Η κούρσα του ήταν εξαιρετικά γρήγορη αφού σημείωσε χρόνο 3.41. Δυστυχώς, παρότι ο χρόνος του ήταν καλός, βρέθηκε στο final B, καθώς στον επόμενο ημιτελικό προκρίθηκαν με 6” πιο αργό χρόνο.

Στο Κ2 500μ. Νέων Ανδρών, με πλήρωμα τους Παναγιώτη Αντωνίου και Χρήστο Μάτσα, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αφήνοντας όμως καλές εντυπώσεις.

Στις Νέες Γυναίκες, οι Ελευθερία Καμινάρη και Σοφία Παυλή, αποκλείστηκαν στα ημιτελικά από το Κ2 500μ. Ίδιο αποτέλεσμα υπήρξε και στο Κ2 500μ. Νεανίδων, με τις δύο νεαρές αθλήτριες να γνωρίζουν τον αποκλεισμό, αλλά έδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στο άμεσο μέλλον.

Όσον αφορά τον Νικόλαο Διακάκη, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης στο Κ1 500μ Εφήβων.

Το Κ4 500μ. Εφήβων με τους Κωνσταντίνο Μεταξά, Νικόλαο Διακάκη, Όμηρο Μοστίτσογλου και Παντελεήμων Τριγώνη, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους τελικούς.

Στα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους προκρίθηκαν  ο Χρήστος Μάτσας στο Κ1 200μ Νέων Ανδρών κάτω των 23 ετών, ο Στέργιος Στιβακτάκης στο Κ1 200μ Εφήβων και η Μαργαρίτα Δουμένη στο Κ1 200μ Νεανίδων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα