fbpx

Champions League: Στους “32” ο Γουίλιαμς με μπρέικ 140 πόντων

Champions League: Στους “32” ο Γουίλιαμς με μπρέικ 140 πόντων

Παρά την έντονη ζέστη στη Morningside Arena του Λέστερ ο Άγγλος πρωταθλητής πέρασε στον επόμενο γύρο..

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μαρκ Γουίλιαμς άρχισε τη νέα σεζόν σε εξαιρετική κατάσταση παίρνοντας την πρωτιά στον πέμπτο όμιλο του Champions League στο σνούκερ, με τις νίκες απέναντι στον Ρόρι ΜακΛάουντ (3-1), Άντριου Πάτζετ (3-1) και Λι Χανγκ (3-1). Στις νίκες απέναντι σε ΜακΛάουντ και Πάτζετ ο Γουίλιαμς είχε μπρέικ 65 και 75 πόντων ωστόσο κράτησε το καλύτερο για το τέλος έχοντας δει τον νούμερο 48 κόσμου, τον Λι, να παίρνει το πρώτο φρέιμ με μπρέικ 77 πόντων.

 Στην επιστροφή του στη δράση μετά την ήττα με 17-16 απέναντι στον Τζαντ Τραμπ στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος τον περασμένο Απρίλιο, ο Γουίλιαμς απάντησε στα φρέιμ με μπρέικ 64 πόντων. Το τρίτο φρέιμ κρίθηκε στις τελευταίες δύο μπάλες με τους δύο παίκτες να έχουν μπρέικ άνω των 50 πόντων ωστόσο ο Λι αστόχησε στη ροζ με τον Γουίλιαμς να σημαδεύει σωστά τη ροζ και τη μαύρη και να προηγείται 2-1 για να ακολουθήσει στην συνέχεια το μπρέικ των 140 πόντων.

 Ο Γκάρι Γουίλσον, ο οποίος ηττήθηκε με 6-4 από τον Γουίλιαμς στον τελικό του βρετανικού όπεν την περασμένη σεζόν, ήταν ο νικητής του 28ου ομίλου καθώς έκλεισε με μπρέικ 115 πόντων τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Τζακ Τζόουνς. Ο Γουίλσον άρχισε την ημέρα του με ένα σερί 96 πόντων στη νίκη με 3-0 απέναντι στον Χάρβεϊ Τσάντλερ προτού έρθει ισόπαλος 2-2 με τον Μπάρι Πίντσες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα