ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ευρωπαϊκό Μάστερς: Πρώτο μάξιμουμ για τον Βαφέι

Ευρωπαϊκό Μάστερς: Πρώτο μάξιμουμ για τον Βαφέι

Συνολικά το δεύτερο σε ισάριθμες ημέρες προκριματικών μετά από εκείνο του Ζανγκ Άντα επί του Άντον Καζάκοφ.

Ο Ιρανός Χοσεϊν Βαφέι συνεχίζει την ανοδική πορεία που άρχισε την περασμένη σεζόν καθώς πέτυχε το πρώτο μάξιμουμ της καριέρας του, στο πλαίσιο των προκριματικών του ευρωπαϊκού μάστερς, απέναντι στην Ενγκ Ον Γι. Ο Βαφέι είχε θετική παρουσία στο ουαλικό όπεν, το βρετανικό πρωτάθλημα και το βρετανικό όπεν και πέρασε με άνεση το εμπόδιο της Ενγκ, μία από τις κορυφαίες γυναίκες παίκτριες, για να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Η Ενγκ πήρε το πρώτο φρέιμ, η συνέχεια ωστόσο ήταν πολύ διαφορετική με τον Ιρανό να παίρνει τον απόλυτο έλεγχο. Έχοντας πάρει προβάδισμα με 4-1 αυτό που του έλειπε ήταν το σέντσουρι μπρέικ και το βρήκε με το παραπάνω στο τελευταίο φρέιμ ξεπερνώντας την προηγούμενη καλύτερη απόδοσή του που ήταν οι 146 πόντοι.

 Πρόκειται για το δεύτερο 147 σε διάστημα δύο ημερών καθώς προηγήθηκε εκείνο του Ζανγκ Άντα επί του Άντον Καζάκοφ. Η χαρά του Βαφέι ωστόσο δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς θα πρέπει να επιστρέψει στη δράση, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του σνούκερ Champions League.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.