fbpx

NFL: Τα μεγαλύτερα έσοδα από εισιτήρια είχαν οι Ρέιντερς

NFL: Τα μεγαλύτερα έσοδα από εισιτήρια είχαν οι Ρέιντερς

Η ομάδα του Λας Βέγκας είχε την καλύτερη επίδοση μόλις δύο χρόνια μετά τη μετακίνηση στη Νεβάδα και το Allegiant Stadium.

Παρά το γεγονός ότι έχουν σε χωρητικότητα το τρίτο μικρότερο γήπεδο του NFL με 65.000 θέσεις και ήταν 25οι σε πωλήσεις εισιτηρίων, οι Ρέιντερς είχαν τα υψηλότερα έσοδα φτάνοντας τα 119 εκατομμύρια δολάρια. Οι Σαν Φρανσίσκο 49ερς ολοκλήρωσαν την σεζόν πίσω από τους Ρέιντερς σε αυτή τη λίστα με έσοδα 117 εκατομμυρίων δολαρίων και στην πρώτη εξάδα βρέθηκαν επίσης οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, Λος Άντζελες Ραμς, οι Τζάιαντς της Νέας Υόρκης και οι Ντάλας Καουμπόις.

 Αυτοί οι αριθμοί είναι σημαντικοί επειδή το 40% των εσόδων μπαίνει σε ένα κοινό ταμείο και μοιράζεται μεταξύ των 32 συλλόγων. Την περασμένη χρονιά αυτό το ποσό αναλογούσε στα 20 εκατομμύρια δολάρια ανά ομάδα, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις όταν ο Ντάνιελ Σνάιντερ και οι Γουόσινγκτον Κομάντερς κατηγορήθηκαν ότι κρύβουν έσοδα ισχυριζόμενοι ότι τα έσοδα ήταν από αγώνες εκτός NFL. Κατά σύμπτωση, οι Κομάντερς ήταν προτελευταίοι σε έσοδα από εισιτήρια, μπροστά μόνο από τους Ντιτρόιτ Λάιονς.

 Που μπορεί λοιπόν να οφείλεται η κυριαρχία των Ρέιντερς το 2021; Οι λόγοι είναι αρκετοί, σίγουρα μέσα σε αυτούς είναι το καινούργιο γήπεδο κόστους 1,9 δις δολαρίων, η νέα πόλη και η πολύχρονη αναμονή εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού καθώς οι Ρέιντερς ήταν ένας από τους συλλόγους που δεν είχαν κοινό στη διάρκεια της σεζόν του 2020. Τα εισιτήρια επίσης κόστιζαν κατά μέσο όρο 595 δολάρια στη δευτερεύουσα αγορά, πολύ ακριβότερα από αυτά της επόμενης ομάδας, των Μαϊάμι Ντόλφινς, όπου ο μέσος όρος ήταν στα 387 δολάρια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα