ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ευρωπαϊκό: Η δράση στην Καταλονία

Ευρωπαϊκό: Η δράση στην Καταλονία

Διεκδικούνται εισιτήρια για το παγκόσμιο κύπελλο του 2024.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε Βαρκελώνη, Γκαβά, Σαντ Μπόι ντε Λομπρεγκάτ και Βιλαντεκάνς με την παρουσία 21 ομάδων. Η διοργάνωση διεξάγεται επίσης και ως προκριματικός για το παγκόσμιο κύπελλο του 2024 και για πρώτη φορά θα διεξαχθεί με το νέο σύστημα των δύο φάσεων. Οι ομάδες που παίρνουν μέρος χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους με τον κάθε όμιλο να περιλαμβάνει δύο από τις οκτώ κορυφαίες ομάδες με βάση την παγκόσμια κατάταξη. Αυτές οι δύο ομάδες θα δίνουν ένα ματς για να κριθούν οι θέσεις τους στην επόμενη φάση ενώ οι υπόλοιπες ομάδες θα αρχίζουν με τον συνηθισμένο τρόπο με τη νικήτρια να περνά στην προημιτελική φάση που θα αποτελείται από έξι ομάδες. Οι πρώτες τρεις ομάδες στα προημιτελικά γκρουπ περνούν στα ημιτελικά με τις δύο καλύτερες ομάδες στην τελική βαθμολογία να περνούν στον τελικό.

 Η Ιταλία είναι η κάτοχος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά τη νίκη με 9-5 επί της Ολλανδίας την περασμένη χρονιά. Το επόμενο παγκόσμιο κύπελλο θα διεξαχθεί με την ίδια μορφή των δύο φάσεων. Το 2023, οι 18 ομάδες θα τοποθετηθούν σε τρεις ομίλους, στην Ιταλία, την Ισπανία και την Ιρλανδία. Οι δύο κορυφαίες ομάδες κάθε ομίλου θα περάσουν στους τελικούς που θα διεξαχθούν το 2024 στην Ιταλία.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.