ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

PGA Tour: Τίτλος με ανατροπή για τον Φινάου (vid)

PGA Tour: Τίτλος με ανατροπή για τον Φινάου (vid)

Τρίτος τίτλος καριέρας και άνοδος στη βαθμολογία του FedexCup.

Ο Τόνι Φινάου με επίδοση τεσσάρων χτυπημάτων κάτω από το όριο την τελευταία ημέρα αναδείχθηκε νικητής στο 3M Open του PGA Tour με διαφορά τριών χτυπημάτων έχοντας ανατρέψει διαφορά πέντε χτυπημάτων με έντεκα τρύπες να απομένουν απέναντι στον Σκοτ Πίρσι. Ο τελευταίος είχε ρεκόρ χτυπημάτων μετά από 54 τρύπες ωστόσο το παιχνίδι του κατέρρευσε ολοκληρωτικά στον τέταρτο και τελευταίο με αποτέλεσμα να ισοβαθμήσει στην τέταρτη θέση.

 Ο Φινάου ολοκλήρωσε με συνολική επίδοση 17 χτυπημάτων κάτω από το όριο ενώ τη δεύτερη θέση μοιράστηκαν Σουνγκτζάε Ιμ και Εμιλιάνο Γκρίλο ενώ στην τέταρτη θέση εκτός του Πίρσι βρέθηκαν και ο Τζέιμς Χαν με τον Τομ Χόγκι. Ο Πίρσι είχε τέσσερα μπόγκι σε έξι τρύπες πριν το τριπλό μπόγκι στην 14η, κάτι που άνοιξε το δρόμο για την κορυφή στον Φινάου που πήρε τον τρίτο τίτλο της καριέρας του. Με αυτή τη νίκη ο Αμερικανός ανέβηκε από την 30η στην 17η θέση του FedexCup.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.