ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κανόε – Καγιάκ Slalom

Ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κανόε – Καγιάκ Slalom

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κανόε – Καγιάκ Slalom άνοιξε τις πύλες του στην ιστορική πίστα του Augsburg της Γερμανίας.

Η Ελληνική Ομάδα είναι έτοιμη να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κανόε – Καγιάκ Slalom που ξεκινά σήμερα (27/7) στο Augsburg της Γερμανίας. Η συγκεκριμένη πίστα Kayak Slalom είναι η πρώτη τεχνική στην Ευρώπη. Κατασκευάστηκε για να φιλοξενήσει στην Ολυμπιάδα του Μονάχου το 1972, για το αγώνισμα Kayak Slalom που είχε μπει δοκιμαστικά στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα. Η ανάθεση στην πόλη του Augsburg και στη συγκεκριμένη πίστα, έγινε για να εορτασθούν τα 50 χρόνια από τα πρώτα εγκαίνια.

Στα αγωνιστικά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συμμετέχει και δύο αθλητές, τον Χρήστο Τσακμάκη στο Canoe – C1 Ανδρών και τον Χάρη Τρωιάννο στο Kayak – K1 Ανδρών, καθώς και μια αθλήτρια, την Γεωργία Μώρου στο Canoe – C1 Γυναικών.

Η αγωνιστική δράση για την Ελλάδα ξεκινά αύριο Πέμπτη (28/7) με τον Τρωιάννο στους προκριματικούς του K1 Ανδρών στις 11.30. Την Παρασκευή (29/7) αγωνίζεται στους προκριματικούς του C1 γυναικών η Μώρου στις 10.15, ενώ στο C1 Ανδρών ο Τσακμάκης στις 11.15.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω του YouTube της Διεθνούς Ομοσπονδίας Planet Canoe.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.