ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο U-15: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες

Παγκόσμιο U-15: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες

Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί το 2023 η συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Η παγκόσμια συνομοσπονδία μπέιζμπολ και σόφτμπολ (WBSC) και η ιαπωνική ομοσπονδία σόφτμπολ (JSA) ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες του παγκοσμίου κυπέλλου κάτω των 15 ετών που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 30 Οκτωβρίου του 2023. Στο περιθώριο της ανακοίνωσης έγινε επίσης γνωστό ότι θα χρησιμοποιηθούν δύο χώροι, το γήπεδο της Σεταγκάγια Σίτι για τους αγώνες ομίλου και το Ότα Στέιντιουμ που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του Σούπερ γύρου και τους τελικούς.

 Το αθλητικό κέντρο της Σεταγκάγια Σίτι είναι ένα πάρκο πολλαπλών χρήσεων με διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνοντας γυμναστήριο, στίβο, γήπεδα τένις και τοξοβολίας και θερμαινόμενη πισίνα ενώ στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο αυτός ο χώρος αποτέλεσε χώρο προπόνησης για την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, περιλαμβανομένης εκείνης του σόφτμπολ.

 Το Ότα Στέιντιουμ, το οποίο ανακαινίστηκε ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του περασμένου καλοκαιριού ήταν ο επίσημος χώρος προπόνησης για το μπέιζμπολ με το στάδιο να φιλοξενεί συχνά αγώνες υψηλού επιπέδου. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών είναι το πρώτο που διοργανώνεται στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και θα περιλαμβάνει συμμετοχές από δώδεκα χώρες. Η ανάληψη της διοργάνωσης από την Ιαπωνία αυξάνει την αξία της κληρονομιάς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όπου η οικοδέσποινα Ιαπωνία είχε νικήσει στο μεγάλο τελικό τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.