ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Αρχή με νίκη για την Αγγλία

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Αρχή με νίκη για την Αγγλία

Αν και με ένα μάτι η Άλις Κάπσεϊ οδήγησε την οικοδέσποινα ομάδα στη νίκη απέναντι στην Σρι Λάνκα.

Με μελανιασμένο το ένα της μάτι η Άλις Κάπσεϊ ήταν η πρωταγωνίστρια στη νίκη της Αγγλίας επί της Σρι Λάνκα με πέντε γουίκετ με το γυναικείο Τ20 του κρίκετ να κάνει ντεμπούτο στο πρόγραμμα των Αγώνων Κοινοπολιτείας. Η επιφάνεια του Ετζμπάστον αποδείχθηκε προκλητική ωστόσο η 17χρονη ήταν εξαιρετική παρά το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν έκανε την πρώτη της παρουσία σε διεθνές επίπεδο.  Έχοντας δεχθεί τη μπάλα το πρόσωπο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης κάτι που της μελάνιασε το ένα μάτι, δεν είχε πρόβλημα να περάσει τις 44 από τις 45 μπάλες με την Αγγλία να ξεπερνά τον στόχο της μετά από 17,1 όβερ.

Η Σούζι Μπέιτς είχε επίσης πολύ καλή απόδοση με 91 πόντους σε 64 μπάλες βοηθώντας τη Νέα Ζηλανδία να πάρει τη νίκη με 13 ραν απέναντι στη Νότια Αφρική. Η Μπέιτς είχε τρία εξάρια και άλλα οκτώ μπάουνταρι βοηθώντας τις Νεοζηλανδές να φτάσουν τους 167 πόντους για δύο προτού πάρει 37 για τρεις η Σόφι Ντιβάιν και κρατήσει τις Νοτιοαφρικανές στους 154 για επτά.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.