fbpx

Microflight: Το πανόραμα του 17ου παγκοσμίου πρωταθλήματος (vid)

Microflight: Το πανόραμα του 17ου παγκοσμίου πρωταθλήματος (vid)

Στην Τσεχία διεξήχθη το διάστημα 23 με 30 Ιουλίου το παγκόσμιο πρωτάθλημα Microflight.

Η οικοδέσποινα Τσεχία είχε μία πολύ επιτυχημένη παρουσία σε επίπεδο διοργάνωσης αλλά και συγκομιδής μεταλλίων στο 17ο παγκόσμιο πρωτάθλημα Microflight. Στην κατηγορία RAL1 η Τσεχία πήρε και τις τρεις θέσεις του βάθρου με τον Κίρι Κράιτσα να παίρνει τη νίκη μπροστά από τους συμπατριώτες του, Βάτσλαβ Πούζα και Γιόζεφ Βάταχα που κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στην κατηγορία RAL2 η Τσεχία είχε διπλή παρουσία στο βάθρο με τα δίδυμα των Φίλιπ Βίτα / Τόμας Μπροχάτσκα και Γιουράι Τσέκαν / Λούκας Ντολίνσκι που πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα καθώς η νίκη πήγε στους Ουκρανούς Γιούρι και Τιμόφιι Γιάκοβλιεφ.

Στην κατηγορία RWL1 το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Λιθουανός Μακσίμ Γιουράσοφ αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολωνό Χένρι Όρβατ ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Κόλιν Τζέιμς Τζόνσον από τη Μεγάλη Βρετανία.

Στην κατηγορία RWL2 η Τσεχία πανηγύρισε ξανά το 1-2 με το δίδυμο των Πετρ και Ρόμαν Τσβόικα να επικρατούν των συμπατριωτών τους Άνταμ Μάτους και Βλάντισλαβ Τέπλι. Το χάλκινο μετάλλιο για τους Γερμανούς Βίκτορ Βίκλικι και Γιοχάνες Λέμπουργκ.

Στην κατηγορία RGL2 το πολωνικό δίδυμο με τον Μάρτσιν Μάιστερεκ και την Ντομίνικα Γιούρκεβιτζ ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Βίντσε Φέριτς και Ζολτ Ντόμοτορ από την Ουγγαρία. Χάλκινο μετάλλιο για τους ντόπιους Γίρι Κουντέλα και Τόμας Σκαλίτσκι.

 Τέλος, στην ομαδική κατάταξη, η πρώτη θέση πήγε στην οικοδέσποινα Τσεχία που κατετάγη μπροστά από Πολωνία και Λιθουανία που κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα