fbpx

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Χάλκινο μετάλλιο για την Ινδία

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Χάλκινο μετάλλιο για την Ινδία

Στη διαδικασία του shoot-out απέναντι στη Νέα Ζηλανδία.

Το πρώτο της μετάλλιο στο χόκεϊ σε χόρτο γυναικών στο πλαίσιο των Αγώνων Κοινοπολιτείας από το 2006 πήρε η ομάδα της Ινδίας που επιβλήθηκε στη διαδικασία του shoot-out της Νέας Ζηλανδίας, η οποία έμεινε εκτός μεταλλίων αν και είχε πάρει το χρυσό στην προηγούμενη διοργάνωση, στο Γκολντ Κόουστ της Αυστραλίας το 2018.

 Η Ινδία μπήκε καλύτερα στο ματς και κοντά στο τέλος του πρώτου μέρους κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την Τέτε. Στο ίδιο μοτίβο η αρχή του δεύτερου μέρους με χαμένες ευκαιρίες από τη Νέχα και τη Λαλρεμισιάνι ενώ στην συνέχεια η Νέα Ζηλανδία πήρε την πρωτοβουλία με τις Αλάια Ζακ, Ολίβια Μέρι και Ρόουζ Τίναν χωρίς ωστόσο να βρίσκουν την απάντηση.

Η τελευταία περίοδος άρχισε με μία σειρά επιθέσεων από τις Ινδές αλλά στα τρία λεπτά πριν τη λήξη η Νέα Ζηλανδία έβγαλε την τερματοφύλακα Γκρέις Ο’Χάνλον και επιβραβεύτηκε όταν η Μέρι βρήκε στόχο και έστειλε το ματς στο shoot-out. Η πάντα αξιόπιστη Χαλ δεν έκανε λάθος ενώ η Κουμάρι είδε την προσπάθειά της να εξουδετερώνεται. Το λάθος στην επόμενη περίπτωση ήρθε από τη Ραλφ καθώς έκανε σωστή επέμβαση η Σαβίτα. Η Σονίκα επανέφερε την ισορροπία προτού αστοχήσει η Τίναν. Η Ναβνίτ ευστόχησε στην συνέχεια για την Ινδία με τη Ντόαρ να αστοχεί για τη Νέα Ζηλανδία όπως έκανε και η Νέχα για την Ινδία αλλά η Σάνον είδε την προσπάθειά της να εξουδετερώνεται από την Σαβίτα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα