ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Χάλκινο μετάλλιο για την Ινδία

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Χάλκινο μετάλλιο για την Ινδία

Στη διαδικασία του shoot-out απέναντι στη Νέα Ζηλανδία.

Το πρώτο της μετάλλιο στο χόκεϊ σε χόρτο γυναικών στο πλαίσιο των Αγώνων Κοινοπολιτείας από το 2006 πήρε η ομάδα της Ινδίας που επιβλήθηκε στη διαδικασία του shoot-out της Νέας Ζηλανδίας, η οποία έμεινε εκτός μεταλλίων αν και είχε πάρει το χρυσό στην προηγούμενη διοργάνωση, στο Γκολντ Κόουστ της Αυστραλίας το 2018.

 Η Ινδία μπήκε καλύτερα στο ματς και κοντά στο τέλος του πρώτου μέρους κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την Τέτε. Στο ίδιο μοτίβο η αρχή του δεύτερου μέρους με χαμένες ευκαιρίες από τη Νέχα και τη Λαλρεμισιάνι ενώ στην συνέχεια η Νέα Ζηλανδία πήρε την πρωτοβουλία με τις Αλάια Ζακ, Ολίβια Μέρι και Ρόουζ Τίναν χωρίς ωστόσο να βρίσκουν την απάντηση.

Η τελευταία περίοδος άρχισε με μία σειρά επιθέσεων από τις Ινδές αλλά στα τρία λεπτά πριν τη λήξη η Νέα Ζηλανδία έβγαλε την τερματοφύλακα Γκρέις Ο’Χάνλον και επιβραβεύτηκε όταν η Μέρι βρήκε στόχο και έστειλε το ματς στο shoot-out. Η πάντα αξιόπιστη Χαλ δεν έκανε λάθος ενώ η Κουμάρι είδε την προσπάθειά της να εξουδετερώνεται. Το λάθος στην επόμενη περίπτωση ήρθε από τη Ραλφ καθώς έκανε σωστή επέμβαση η Σαβίτα. Η Σονίκα επανέφερε την ισορροπία προτού αστοχήσει η Τίναν. Η Ναβνίτ ευστόχησε στην συνέχεια για την Ινδία με τη Ντόαρ να αστοχεί για τη Νέα Ζηλανδία όπως έκανε και η Νέχα για την Ινδία αλλά η Σάνον είδε την προσπάθειά της να εξουδετερώνεται από την Σαβίτα.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.