fbpx

European Masters: Απών για λόγους υγείας ο Ο’Σάλιβαν

European Masters: Απών για λόγους υγείας ο Ο’Σάλιβαν

Ο Άγγλος δεν θα πάρει μέρος στο δεύτερο ranking τουρνουά της σεζόν.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σνούκερ, Ρόνι Ο’Σάλιβαν, αποφάσισε να αποσυρθεί από το ευρωπαϊκό Masters το οποίο διεξάγεται από τις 11 έως τις 20 Αυγούστου στο Φιρτ της Γερμανίας. Απών θα είναι και ο Νιλ Ρόμπερτσον ενώ θα αγωνιστούν Μαρκ Σέλμπι και Τζαντ Τραμπ. Ο νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη επικαλέστηκε λόγους υγείας για να δικαιολογήσει την απουσία του. Φιναλίστ στο ίδιο τουρνουά την περασμένη χρονιά θα αντιμετώπιζε τον Σον Ο’Σάλιβαν στα πέντε νικηφόρα frames και πλέον θα αντικατασταθεί στο ταμπλό από τον Λουκ Σίμοντς.

 Το ευρωπαϊκό Masters είναι το δεύτερο ranking τουρνουά της σεζόν μετά το Championship League στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Λούκα Μπρεσέλ. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 21 Αυγούστου. Απών θα είναι και ο Νιλ Ρόμπερτσον. «Έχω κάνει οικογένεια τώρα οπότε δεν χρειάζεται να παίρνω μέρος σε κάθε διοργάνωση αυτή την εποχή», εξήγησε.

 Στο αντίποδα, ο κάτοχος του τίτλου το 2020, Μαρκ Σέλμπι, θα είναι παρών και αρχίζει απέναντι στον ταλαντούχο Κινέζο Γιουάν Σιτζούν. Ο κάτοχος του τίτλου από την περασμένη χρονιά, ο Φαν Ζενγκγί, ο οποίος νίκησε 10-9 τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν στον τελικό του Μίλτον Κέινς αρχίζει την υπεράσπιση του τίτλου του απέναντι στον Μάικλ Τζατζ. Ο τελευταίος προκριματικός θα δει τον νούμερο δύο στην παγκόσμια κατάταξη, τον Τζαντ Τραμπ να αντιμετωπίζει τον Νοπόν Σαενγκχάμ. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μαρκ Γουίλιαμς αρχίζει στο γύρο των 64 με αντίπαλο τον Σάντερσον Λαμ στις 17 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα