ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ασιατικοί Αγώνες 2023: Πέρασε τον τεχνικό έλεγχο η Χανγκζού

Ασιατικοί Αγώνες 2023: Πέρασε τον τεχνικό έλεγχο η Χανγκζού

Η δράση στο τεχνολογικό πανεπιστήμιο του Ζεντζιάνγκ.

Ο χώρος που θα διεξαχθούν οι αγώνες κρίκετ στους Ασιατικούς Αγώνες του Χανγκζού της Κίνας την επόμενη χρονιά πέρασε με επιτυχία από την τεχνική επιθεώρηση. Το άθλημα επιστρέφει στο πρόγραμμα της διοργάνωσης καθώς είχε μείνει εκτός από το τουρνουά του 2018 στην Τζακάρτα και θα είναι η τρίτη φορά που θα διεξαχθεί μετά τη Γκουανγκζού το 2010 και την Ιντσεόν το 2014.

 Η δράση θα διεξαχθεί στο τεχνολογικό πανεπιστήμιο της Ζεντζιάνγκ που μπορεί να φιλοξενήσει 12.000 θεατές ενώ η επιθεώρηση, που καθυστέρησε συγκριτικά με τον αρχικό προγραμματισμό εξαιτίας του κορονοϊού, έγινε από μέλη της ομοσπονδίας κρίκετ του Χονγκ Κονγκ. Η κατασκευή του σταδίου άρχισε το Νοέμβριο του 2020 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο της περασμένης χρονιάς.

 Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία της Ινδίας που δεν έστειλε αποστολή στις προηγούμενες δύο διοργανώσεις που το κρίκετ ήταν στο πρόγραμμα. Αρχική της απόφαση ήταν να μην στείλει και σε αυτή την περίπτωση αλλά με τη διοργάνωση να πηγαίνει για το 2023 η κατάσταση παραμένει ρευστή. Στους Ασιατικούς Αγώνες θα διεξαχθεί η μορφή Τ20 του παιχνιδιού και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 8 Οκτωβρίου 2023. Το Μπανγκλαντές το 2010 και η Σρι Λάνκα το 2014 πήραν τον τίτλο στους άνδρες ενώ το Πακιστάν πήρε τον τίτλο στις γυναίκες και στις δύο περιπτώσεις.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.