fbpx

European Masters: Στα προημιτελικά ο Τραμπ (vid)

European Masters: Στα προημιτελικά ο Τραμπ (vid)

Με δραματική ανατροπή στις τελευταίες μπάλες.

Ο Τζαντ Τραμπ βρέθηκε πολύ κοντά στον αποκλεισμό στο ευρωπαϊκό μάστερς που διεξάγεται στο Φιρτ της Γερμανίας καταφέρνοντας ωστόσο να κάνει δικό του το καθοριστικό φρέιμ απέναντι στον Φαράχ Ατζάιμπ. Ο τελευταίος βρέθηκε πίσω με 4-2 στα φρέιμ ωστόσο έστειλε το ματς στο τελευταίο και καθοριστικό και βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη με τον Τραμπ όμως να παίρνει την πρόκριση και να αντιμετωπίζει στα προημιτελικά τον Μπάρι Χόκινς.

 Στο τελευταίο φρέιμ ο Ατζάιμπ είχε την πρώτη ευκαιρία την οποία έχασε όμως με τον Τραμπ να κάνει ένα μπρέικ μόλις 19 πόντων. Ο Πακιστανός επέστρεψε στο τραπέζι με ένα μπρέικ 49 πόντων. Ο Τραμπ απάντησε με 23 ενώ έμεναν 35 πόντοι στο τραπέζι. Ο Πακιστανός συνέχισε να ανεβάζει την πίεση αναγκάζοντας τον Τραμπ να χρειάζεται σνούκερς ωστόσο έκανε το λάθος όταν η μπάλα έπεσε στο πόκετ ενώ προσπαθούσε να παίξει ένα safety. Ο Τραμπ αξιοποίησε την ευκαιρία σημαδεύοντας σωστά τη μπλε, τη ροζ και τη δύσκολη μαύρη φτάνοντας στη νίκη.

 Ο επόμενος αντίπαλος του Τραμπ. Ο Χόκινς, νίκησε τον Ρόμπερτ Μίλκινς ενώ ο Βου Γιζέ θα είναι παρών για πρώτη φορά σε προημιτελικό ranking τουρνουά μετά το 5-2 επί του Ράιαν Ντέι. Νίκη με 5-4 για τον Άλι Κάρτερ απέναντι στον Ντέιβιντ Γκρέις.

https://www.youtube.com/watch?v=oBcHt80xTN0&ab_channel=CristianBeuSnooker
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα