ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ολοκληρώθηκε το 6ο Διεθνές πρωτάθλημα Εφήβων στη Χερσόνησο

Ολοκληρώθηκε το 6ο Διεθνές πρωτάθλημα Εφήβων στη Χερσόνησο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημαντική διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις «Κρητικά Γκολφ»

Το 6ο Διεθνές πρωτάθλημα Γκολφ Εφήβων, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Ρούσσος Λάκκος του Δήμου Χερσονήσου (24-26/8), ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο από τους διοργανωτές, αλλά και από τους 40 νεαρούς γκόλφερ που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Αγωνιστικά, καλύτερος στο gross score ήταν ο Αιμίλιος Φίλιππος Τσιρίδης με 225 strokes (Crete Golf Club), με τον Κύπριο Φέντερ Κρίστσεκ να ακολουθεί με 246, ενώ στα κορίτσια νικήτρια αναδείχθηκε η Χαρά Ασπετάκη με 228 strokes, με την Ναταλία Μενέγου να ολοκληρώνει τον αγώνα με 241.

Στο net score ξεχώρισε ο Κωνσταντίνος Σοφιανός με 199, με τον Γιάννη Ζωΐτση να ακολουθεί με 210. Αντίστοιχα στα κορίτσια νικήτριες ήταν οι δύο Αιγύπτιες, Μία Χασάν (205) και Ταλία Σαμίρ (211).

Το παρών σε αυτή την όμορφη διοργάνωση έδωσε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Το 6o Ελληνικό Διεθνές Πρωτάθλημα Γκολφ Εφήβων συνδιοργανώσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022» μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ και με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.