fbpx

Ατομικό Πανελλήνιο Νέων Α/Γ: Η Καραβιτάκη έπιασε στην 1η θέση τις Χατζηιωαννίδη και Πλατσάκη

Ατομικό Πανελλήνιο Νέων Α/Γ: Η Καραβιτάκη έπιασε στην 1η θέση τις Χατζηιωαννίδη και Πλατσάκη

Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή μετά το τέλος του 4ου γύρου.

Χωρίς νικήτρια (1,5-1,5) αναδείχθηκε η παρτίδα της Φιλίππα Χατζηιωαννίδη (Ευβοϊκή ΕΣ) και Ευγενίας Βαλέριας Πλατσάκη (Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου), γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Αντωνία Καραβιτάκη (Σκακιστική Ακαδημία Χανίων), πιάνοντας τις υπόλοιπες δύο σκακίστριες στην κορυφή μετά το τέλος του 4ου γύρου για το 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που διεξάγεται αυτές τις ημέρες (25-31/8) στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Κατσιμήδειο» στα Τρίκαλα.

Η Καραβιτάκη επικράτησε της Ιουλίας Αναστασίας Καβακοπούλου (1-0) και πλέον έχει τους ίδιους βαθμούς (3,5) μαζί με τις Χατζηιωαννίδη και Πλατσάκη. Το δυνατό τεστ για την σκακίστρια της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανιών θα είναι στο 5ο γύρο, την Κυριακή (28/8), καθώς θα αντιμετωπίσει την Χατζηιωαννίδη με 4 γύρους να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Από τη μεριά της η Πλατσάκη θα παίξει απέναντι στην Δήμητρα Λυδία Δανιηλίδη (Πανελλήνιος ΓΣ), η οποία ακολουθεί τις πρωτοπόρους μαζί με τις Ευγενία Γιακουστίδου (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης) και Αγάπη Τσεμπελίκου (Ένωση Σκακιστών Πειραιά “Οι Μαχητές”) έχοντας 0,5 βαθμό διαφοράς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα