ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο U15: Παρουσιάστηκε το τρόπαιο

Παγκόσμιο U15: Παρουσιάστηκε το τρόπαιο

Ενόψει της έναρξης του προγράμματος στην Σονόρα του Μεξικού.

Στο στάδιο Χέκτορ Εσπίνο στο Χερμοζίγιο της Σονόρα, στο Μεξικό, αρχίζει το παγκόσμιο κύπελλο κάτω των 15 ετών και στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την έναρξη της διοργάνωσης παρουσιάστηκε και το τρόπαιο που θα απονεμηθεί στη νικήτρια ομάδα. Το τρόπαιο έχει ύψος 53 εκατοστών και βάρος 8,5 κιλών. Τα περισσότερα κομμάτια του είναι κατασκευασμένα από μπρούντζο με τις λεπτομέρειες να αποτελούνται από χρυσό 24 καρατίων και ασήμι.

Κούβα και Ηνωμένες Πολιτείες είναι οι πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία της διοργάνωσης καθώς μετρούν από έξι κατακτήσεις έκαστη. Η Νότια Κορέα, το 1996, παραμένει η τελευταία εκτός Κούβας και ΗΠΑ που έχει σηκώσει το τρόπαιο ενώ δύο φορές έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια η Ιαπωνία, στις πρώτες δύο εκδόσεις το 1989 και το 1990. Κινεζική Ταϊπέι, Βραζιλία και Βενεζουέλα είναι οι άλλες πρώην πρωταθλήτριες στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.