fbpx

Ατομικό Πανελλήνιο Νέων Α/Γ: Αλλαγές στην κορυφή

Ατομικό Πανελλήνιο Νέων Α/Γ: Αλλαγές στην κορυφή

Μετακινήσεις στην κατάταξη μετά την ολοκλήρωση του 6ου γύρου.

Η δύο γύροι που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή έφεραν αλλαγές στην κορυφή του 45ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Νέων Γυναικών που φιλοξενείται αυτές τις ημέρες (25-31/8) στα Τρίκαλα και διεξάγεται στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Κατσιμήδειο».

Κερδισμένη της σημερινής ημέρας ήταν η Δήμητρα Λυδία Δανιηλίδη(Πανελλήνιος ΓΣ), η οποία επικράτησε το πρωί της Κυριακής της Ευγενίας-Βαλέριας Πλατσάκη (Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου) με 1-0, για τον 5ο γύρο, ενώ λίγο αργότερα κέρδισε και την Φιλίππα Χατζηιωαννίδη (Ευβοϊκή ΕΣ).

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσει μόνη στην 1η θέση της κατάταξης με 5 βαθμούς κι ενώ απομένουν τρεις γύροι για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η Δανιηλίδη θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (16:30) την Αγάπη Τσεμπελίκου (Ένωση Σκακιστών Πειραιά “Οι Μαχητές”), η οποία με τη νίκη κόντρα στην Ευγενία Γιακουστίδου (ΧΑΝ Θεσσαλονίκης) με 1-0 και την ισοπαλία απέναντι στην Αντωνία Καραβιτάκη (Σκακιστική Ακαδημία Χανίων) βρίσκεται πλέον στη 2η θέση με 4,5 βαθμούς.

Τους ίδιους βαθμούς με την Τσεμπελίκου έχουν οι Πλατσάκη, Καραβιτάκη και Σουμέλα Αθανασίου (Ευβοϊκή ΕΣ) με τις δύο πρώτες να αγωνίζονται μεταξύ τους στον 7ο γύρο, ενώ η σκακίστρια της Ευβοϊκής θα αντιμετωπίσει τη Χατζηιωαννίδη.

Η κατάταξη μετά από 6 γύρους

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα