fbpx

Ατομικό Πανελλήνιο Νέων Α/Γ: Μόνος στην 1η θέση ο Κράλλης

Ατομικό Πανελλήνιο Νέων Α/Γ: Μόνος στην 1η θέση ο Κράλλης

Ο σκακιστής του Ηρακλείου έκανε το 2/2 και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή.

Ο Χρήστος Κράλλης (Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου)  ήταν ο κερδισμένος της σημερινής ημέρας, στην οποία πραγματοποιήθηκαν δύο γύροι, του 54ου Πανελλήνιου Ατομικού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στα Τρίκαλα (25-31/8) στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Κατσιμήδειο».

Ο νεαρός σκακιστής κέρδισε το πρωί της Κυριακής τον Μιχάλη Καραμίχο (ΑΜΟ «Ο Γαλαξίας») με 1-0, ενώ λίγες ώρες αργότερα επικράτησε και του Παναγιώτη Λουκόπουλου (Ευβοϊκή ΕΣ) με το ίδιο σκορ και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με 6 βαθμούς με τρεις γύρους να απομένουν πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στη 2η θέση με 5 βαθμούς πέρασε ο Εμμανουήλ Ασβεστάς (Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας), ο οποίος με τη σειρά του σημειώσει επίσης δύο νίκες την πρώτη κόντρα στον Κωνσταντίνο Τριάντο (ΣΟ. Ηρακλείου) και αργότερα απέναντι στον Καραμίχο.

Με αυτήν την εξέλιξη οι αναμετρήσεις τις Δευτέρας αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον με τον Κράλλη και τον Ασβεστά να αγωνίζονται μεταξύ τους (16:30) με στόχο την 1η θέση.

Η κατάταξη μετά από 6 γύρους

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα