fbpx

Γιανγκ: “Είμαστε πλέον έτοιμοι για αγώνες στη βροχή”

Γιανγκ: “Είμαστε πλέον έτοιμοι για αγώνες στη βροχή”

Τη βροχή… δεν τη φοβάται πια η Fremantle.

Σε ένα αξιοπρόσεκτο ζήτημα στάθηκε ο Χέιντεν Γιανγκ, σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τους Western Bulldogs το προσεχές Σάββατο. Ο αμυντικός των Fremantle Dockers έθιξε το γεγονός πως η ομάδα του Περθ γνώρισε τρεις καθαρές ήττες στα τρία πρώτα φετινά ματς που έδωσε υπό βροχή, παίρνοντας τη νίκη στο τέταρτο, απέναντι όμως στην ουραγό της βαθμολογίας West Coast.

Η τοποθέτηση του Γιανγκ μότο τυχαία δεν είναι, καθώς οι μετεωρολογικές εκτιμήσεις μιλούν για βροχόπτωση στην πόλη του Περθ την ώρα που αναμένεται να βρίσκεται σε εξέλιξη του σαββατιάτικο ματς των πλέι-οφ στο Optus Stadium.

“Διδαχθήκαμε πολλά από τα λάθη μας. Πλέον θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι εάν συναντήσουμε βρεγμένο αγωνιστικό χώρο. Προφανώς μπαίναμε σε αυτά τα παιχνίδια δίχως ένα στιβαρό πλάνο για το πώς θα κινηθούμε. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε τις συνήθεις τακτικές μας. Από εκείνα τα παιχνίδια και μετά πλέον, θα υπάρχουν κάποιες τροποποιήσεις.

Εάν ένας αγώνας διεξάγεται λόγω βροχής σε βρεγμένο αγωνιστικό χώρο, υπάρχουν μερικές συγκεκριμένες στρατηγικές που θα μας επιτρέψουν να ελέγξουμε καλύτερα την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ώστε να επιτεθούμε σωστά και να σκοράρουμε”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του αμυντικού των Dockers.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα