ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Γκάρντινερ: “Ο Σινκλέρ είναι τεράστιος ηγέτης για τους ανερχόμενους παίκτες”

Γκάρντινερ: “Ο Σινκλέρ είναι τεράστιος ηγέτης για τους ανερχόμενους παίκτες”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής του Sydney για τον Καλούμ Σινκλέρ, ενόψει της απόσυρσής του.

Στην τεράστια προσφορά του Καλούμ Σινκλέρ, ειδικά στα τμήματα υποδομών της ομάδας, στάθηκε ο Τσάρλι Γκάρντινερ. Ο εκτελεστικός διευθυντής των Sydney Swans μίλησε για τον ηγετικό ρόλο του 32χρονου απερχόμενου ruckman, υπογραμμίζοντας πως θα ήθελε όλος ο σύλλογος να κάνει όσο πιο μεγαλοπρεπές γίνεται το “αντίο” του, μέσω μίας επιτυχίας στα πλέι-οφ για τον τίτλο στο AFL.

“Ο Σινκλέρ έπαιξε πάρα πολύ καλά για εμάς στο υψηλότερο επίπεδο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Στο τελευταίο διάστημα αυτής της πορείας εργάστηκε εντατικά με την ομάδα του VFL, όπου η συμβολή του ήταν γιγαντιαία. Έπαιξε δίχως απολύτως κανέναν εγωισμό για το καλό της ομάδας και αποδείχθηκε πως είναι ένας τεράστιος ηγέτης για τους νεαρούς και ανερχόμενους παίκτες μας.

Ο Καλ (Καλούμ) είναι εξαιρετικά δημοφιλής ανάμεσα στους πάντες στον σύλλογο, και όλη η ομάδα πραγματικά θέλει να τον βοηθήσει να τερματίσει την καριέρα του με τον πιο επιτυχημένο τρόπο τις εβδομάδες που έρχονται”, ήταν τα λόγια του Γκάρντινερ.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.