fbpx

AFL: Πρόκριση για Brisbane σε απίστευτο φινάλε-θρίλερ! (vid)

AFL: Πρόκριση για Brisbane σε απίστευτο φινάλε-θρίλερ! (vid)

Σε ένα από τα συναρπαστικότερα φινάλε αναμέτρησης που έχουμε δει φέτος, οι Brisbane Lions νίκησαν εντός έδρας με 106-104 τους Richmond Tigers, παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο νοκ-άουτ γύρο των πλέι-οφ του AFL. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν μία οδυνηρή ήττα που βάζει τέλος στη φετινή τους πορεία.

Η αναμέτρηση είχε οριακή εξέλιξη, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σταθερά κοντά στο σκορ και στις τέσσερις περιόδους. Εν τέλει, δύο λεπτά πριν το φινάλε, το Richmond που προηγούταν με 103-100 είχε την ευκαιρία με ελεύθερο σουτ του Τομ Λιντς να σφραγίσει οριστικά τη νίκη. Ωστόσο, ο επιθετικός των Tigers -που ως εκείνο το χρονικό σημείο είχε πετύχει τρία γκολ- ήταν άστοχος.

Ένα λεπτό πριν το φινάλε, οι Lions κατάφεραν να πετύχουν το κομβικό γκολ της ανατροπής με τον Τζο Ντάνιχερ (τρίτο του γκολ στο ματς) και να πάρουν τη μεγάλη νίκη.

Το απίθανο τελευταίο δίλεπτο της αναμέτρησης:

Έτσι, το Brisbane πέρασε στη δεύτερη φάση των πλέι-οφ, τον ενδιάμεσο νοκ-άουτ γύρο, όπου θα περιμένει τον ηττημένο του αυριανού αγώνα Melbourne – Sydney. Όποιος κι αν είναι αυτός, το Brisbane θα τον αντιμετωπίσει εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα