ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Gliding: Τρεις νέες πρωταθλήτριες

Παγκόσμιο Gliding: Τρεις νέες πρωταθλήτριες

Το ενδέκατο παγκόσμιο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στο Μπόσγουορθ της Μεγάλης Βρετανίας με την ανάδειξη τριών νέων κατόχου τίτλου που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το γυναικείο φύλο. Οι 43 πιλότοι που πήραν μέρος στη γυναικεία κατηγορία έδωσαν μάχη για δύο εβδομάδες με την ομάδα της Τσεχίας να παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα καθώς η Πέτρα Πισκάτα πήρε το τρόπαιο στην κατηγορία Club, η Γιάνα Βερπέκοβα έκανε δικό της το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Standard και η Αλένα Νετουσίλοβα πήρε το χάλκινο στα 18 μέτρα, με την Τσεχία να παίρνει και την τρίτη θέση στην ομαδική κατάταξη.

Αν Ντουκουράζ και Μελανί Γκαντουλέ από τη Γαλλία πήραν το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα στην κατηγορία των 18 μέτρων με τη γαλλική ομάδα να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση. Η Κλόντια Χιλ από τη Μεγάλη Βρετανία πήρε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Club, μόλις ένα βαθμό μπροστά από τη Γερμανίδα Ίνες Ένγκελχαρντ, ωστόσο η γερμανική ομάδα εξασφάλισε την πρώτη θέση στην σχετική κατάταξη με τα σπουδαία αποτελέσματα της Κορνέλια Σάιχ και Ζαμπρίνα Φογκτ στην κατηγορία Standard, παίρνοντας το χρυσό και το αργυρό αντίστοιχα, ενώ το χάλκινο πήρε και εδώ η Ένγκελχαρντ.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.