fbpx

Τέλος ο Αμάρφιο από CEO της North Melbourne!

Τέλος ο Αμάρφιο από CEO της North Melbourne!

Οι σαρωτικές αλλαγές συνεχίζονται στις τάξεις των North Melbourne Kangaroos. Ο Μπεν Αμάρφιο ανακοίνωσε την Παρασκευή πως παραιτείται από τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή του συλλόγου, ερχόμενος έτσι να προσθέσει ακόμη μία μεγάλη αλλαγή στον μηχανισμό της ομάδα της Μελβούρνης.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Νταν ΜακΦέρσον, ενώ ο πρώτος κρίκος της αλυσίδας εντοπίζεται στην απόλυση του προπονητή Ντέιβιντ Νομπλ και την πρόσληψη του Άλαστερ Κλάρκσον ως αντικαταστάτη του.

Ο Κλάρκσον, ένας εκ των σπουδαιότερων προπονητών του 21ου αιώνα, που εργάστηκε το Hawthorn από το 2005 ως το 2021 κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα AFL, ερχόμενος στους Kangaroos επέφερε αλλαγές και στη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου, με πολλά από τα πρόσωπα που πλαισίωναν τον Νομπλ να απομακρύνονται επίσης από τις θέσεις τους.

Για τον Μπεν Αμάρφιο, η πρόεδρος του συλλόγου Σόνια Χουντ, υπογράμμισε πως αποχωρεί αφήνοντας πίσω του τη North Melbourne στην καλύτερη οικονομική κατάσταση που υπήρξε ποτέ στα 153 χρόνια της ιστορίας της, θέλοντας έτσι να τονίσει τη χρηστή διοίκηση του αποχωρήσαντα CEO.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα