fbpx

Τέσσερις αποχωρήσεις από το Hawthorn

Τέσσερις αποχωρήσεις από το Hawthorn

Αδειάζει σιγά-σιγά το ρόστερ των Hawthorn Hawks, καθώς η ομάδα της Μελβούρνης θέλει να απομακρύνει όσους παίκτες δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στα πλάνα της για το 2023, πριν έρθει η ώρα του Draft. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, τέσσερις παίκτες έλυσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν ακόμη περισσότεροι.

Εκτός ομάδα τέθηκαν πλέον οι Ντάνιελ Χάου, Τομ Φίλιπς, Κόνορ Ντάουνι και Τζάκσον Κάλοου. Ο Χάου βρισκόταν στα “γεράκια” από το Draft 2014, καταγράφοντας συνολικά 97 συμμετοχές σε οκτώ σεζόν. Ο Φίλιπς αποκτήθηκε μόλις πέρσι από το Collingwood στο πλαίσιο ανταλλαγών και σε αυτή τη μία σεζόν έπαιξε σε 26 ματς.

Ο Ντάουνι αναδείχθηκε από την ακαδημία του Hawthorn, εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα το 2020 και έκτοτε έπαιξε σε μόλις δύο αγώνες. Τέλος, ο Κάλοου έκανε το ντεμπούτο του φέτος με τον σύλλογο στην 7η αγωνιστική, για να συμμετάσχει συνολικά σε μόλις τρία ματς.

Αυτό είναι πρακτικά το δεύτερο “πακέτο” αναχωρήσεων από το ρόστερ του Hawthorn, καθώς είχαν προηγηθεί οι ανακοινώσεις της απόσυρσης των Λίαμ Σιλς και Μπεν ΜάκΕβοϊ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα