fbpx

AFL: Μεγαλειώδης εμφάνιση και… ημιτελικά για το Sydney! (vid)

AFL: Μεγαλειώδης εμφάνιση και… ημιτελικά για το Sydney! (vid)

Την πρόκριση για τα ημιτελικά των πλέι-οφ του AFL πήραν οι Sydney Swans, έπειτα από την επιβλητική εκτός έδρας νίκη τους με 91-69 επί των Melbourne Demons, για την πρώτη φάση των νοκ-άουτ. Έτσι, οι «κύκνοι» επέστρεψαν στην τελική τετράδα για πρώτη φορά από το 2016, όταν και είχαν τότε προχωρήσει ως τον μεγάλο τελικό.

Μάλιστα, οι Swans έφτασαν σε αυτή την πρόκριση έχοντας μερικούς από τους σημαντικότερους παίκτες τους σε μέτρια ημέρα, όπως ο Φράνκλιν που δεν πέτυχε γκολ, ο Γουόρνερ και ο Χίνι. Κομβικά στην αναμέτρηση ήταν τα έξι γκολ που πέτυχε η ομάδα του Sydney στην τρίτη περίοδο, φροντίζοντας από εκείνο το σημείο και πέρα να συντηρήσει με ασφάλεια το προβάδισμά της.

Πλέον, οι Swans προετοιμάζονται για τον ημιτελικό που θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της αναμέτρησης Collingwood–Fremantle. Αντιθέτως, η Melbourne θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία της στην ενδιάμεση νοκ-άουτ φάση, όπου θα κοντραριστεί με τους Brisbane Lions, με τον νικητή αυτού του ματς να περνάει στα ημιτελικά.

Οι πανηγυρισμοί των Sydney Swans στα αποδυτήρια.
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα