fbpx

AFL: Πρόκριση για Fremantle με γιγαντιαία ανατροπή! (vid)

AFL: Πρόκριση για Fremantle με γιγαντιαία ανατροπή! (vid)

Το τελευταίο χρονικά εισιτήριο για τη συνέχεια των πλέι-οφ του AFL πήραν οι Fremantle Dockers, επικρατώντας εντός έδρας με 73-60 των Western Bulldogs. Σε αυτή τη μάχη του 5ου με τον 8ο της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου, η ομάδα από το Περθ ήταν το θεωρητικό φαβορί, ωστόσο για να το κάνει αυτό πράξη έπρεπε να επιστρέψει από το -41(!) με το οποίο βρέθηκε πίσω στη δεύτερη περίοδο.

Στο πρώτο 20λεπτό, αν και αρχικά τα πράγματα έδειχναν ισορροπημένα, ένα μεγάλο νεκρό διάστημα των Dockers επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να… πατήσουν γκάζι, για να βρεθούν στο τέλος της περιόδου μπροστά με 34 πόντους διαφοράς. Στο επόμενο 20λεπτο το σερί των Bulldogs συνεχίστηκε ανεβαίνοντας στο +41, κάπου εκεί όμως δεν επήλθε απλά η εξισορρόπηση αλλά η πλήρης κατάρρευση για την ομάδα της δυτικής Μελβούρνης.

Έκτοτε, η Fremantle πέτυχε τα 11 από τα 13 επόμενα γκολ μέχρι το φινάλε του ματς (ως εκείνο το σημείο είχε δεχθεί 6 γκολ δίχως να πετύχει κανένα) και έφτασε στη νίκη που της δίνει το εισιτήριο για τον δεύτερο, ενδιάμεσο νοκ-άουτ γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Collingwood, με φόντο μία θέση στα ημιτελικά. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου στο MCG και η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τους Sydney Swans.

Στον αντίποδα, οι Western Bulldogs βλέπουν τη σεζόν τους εδώ να ολοκληρώνεται, αποκλειόμενοι στον πρώτο γύρο των νοκ-άουτ για τρίτη φορά στις τέσσερις τελευταίες σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα