fbpx

Παγκόσμιο U18: Στον Καναδά η προετοιμασία της Ιταλίας

Παγκόσμιο U18: Στον Καναδά η προετοιμασία της Ιταλίας

Νούμερο 17 στην παγκόσμια κατάταξη στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, η εθνική ομάδα της Ιταλίας βρίσκεται στην αμερικανική ήπειρο για την προετοιμασία της και συγκεκριμένα στον Καναδά ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος κάτω των 18 ετών που αρχίζει στις 9 Σεπτεμβρίου και θα διεξαχθεί στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Η εθνική ομάδα της Ιταλίας βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο και θα παίξει απέναντι στη νούμερο ένα ομάδα, την Ιαπωνία και απέναντι στη νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία, την κινεζική Ταϊπέι, όπως επίσης με το Μεξικό, τον Παναμά και την Αυστραλία. Οι πρώτες τρεις ομάδες κάθε ομίλου περνούν στο Super Round.

 Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η ιταλική ομάδα θα δώσει φιλικούς αγώνες με το πανεπιστήμιο του Τορόντο, του Γουότερλου, του Γιορκ αλλά και με την ομάδα του μητροπολιτικού πανεπιστημίου του Τορόντο. Στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Φραντσέσκο Αλούφι, βρίσκεται και ο Αλεσάντρο Ερκολάνι που αγωνίζεται στη Minor League με τους Pittsburgh Pirates.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα