fbpx

Ακόμη σε αναζήτηση ομάδας ο Τζούνιορ Ριόλι

Ακόμη σε αναζήτηση ομάδας ο Τζούνιορ Ριόλι

Στη διαδικασία της καλύτερης επιλογής για την εξασφάλισης του μέλλοντός του βρίσκεται ο Τζούνιορ Ριόλι. Ο 27χρονος επιθετικός, τυπικά ανήκει ακόμη στο δυναμικό της West Coast, ωστόσο υπάρχει αμοιβαία πρόθεση από τις δύο πλευρές να αναζητήσει κάπου αλλού το μέλλον του.

Αυτό σημαίνει πως ο Ριόλι πρακτικά διαπραγματεύεται ως ελεύθερος, με την πιο μεγάλη κινητικότητα επαφών το τελευταίο διάστημα να είναι με την Port Adelaide. Ο επιθετικός της ομάδας του Περθ δέχθηκε τον Αύγουστο πρόταση για πολυετές συμβόλαιο από την ομάδα της Αδελαΐδας, ωστόσο ακόμη δεν έχουν προχωρήσει σε βάθος οι συνομιλίες των δύο πλευρών.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Ριόλι αναφέρουν πως ο 27χρονος forward αναζητά όντως έναν σύλλογο στον οποίο θα μπορούσε να μείνει για το υπόλοιπο της καριέρας του, ωστόσο ακόμη είναι κάπως διστακτικός για να πει το “ναι” στην Port.

Σε κάθε περίπτωση, εάν ο Ριόλι συμφωνήσει με την ομάδα της Αδελαΐδας, εκείνη με την πλευρά της θα πρέπει να μπει σε μία ευρύτερη διαδικασία συναλλαγής με την West Coast, ώστε να συμφωνηθούν οι ανταλλαγές παικτών που θα γίνουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Ριόλι από το Περθ στην Αδελαΐδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα