fbpx

Παγκόσμιο U15: Νέος τίτλος για τις Ηνωμένες Πολιτείες (vid)

Παγκόσμιο U15: Νέος τίτλος για τις Ηνωμένες Πολιτείες (vid)

Για έβδομη φορά και δεύτερη στην σειρά στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών πήρε το παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Μεξικό νικώντας 4-3 την Κούβα. Στο στάδιο Σονόμα ο Μπρέιντι Μουριέτα πέτυχε το χομ ραν στη δεύτερη περίοδο και ο Μπρέιντι Έμπελ είχε δύο RBI για τους νικητές.

«Ήθελα να φέρω σε καλό σημείο τα παιδιά ώστε να είναι επιτυχημένα. Αυτός ήταν ο βασικός μου στόχος εδώ», είπε ο μάνατζερ της αμερικανικής ομάδας, Άντριου Μπρίσε. «Όταν αρχίσαμε τις προπονήσεις στην Κούβα γνωρίζαμε ότι έχουμε μία καλή ομάδα, έτοιμη να αγωνιστεί και αυτό κάναμε», είπε ο ομόλογός του για την ομάδα της Κούβας, Αλεξάντερ Ουρκιόλα. «Είναι μία γλυκόπικρη στιγμή, είδατε το παιχνίδι, οι Αμερικανοί έπαιξαν καλύτερα από εμάς και πήραν τον τίτλο».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πήραν προβάδισμα από το πρώτο ίνινγκ, η Κούβα έβαλε δύο runner στο δεύτερο αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει με τον Μπράντι Μουριέτα να σημειώνει το χομ ραν και να δίνει στην ομάδα του προβάδισμα με 2-0. Η Κούβα προσπέρασε με τρία ραν στο τρίτο και πρωταγωνιστή τον Αλεχάνδρο Κρουζ. Ο Ζέιν Μπερνς πέρασε στο παιχνίδι κι έκανε τη διαφορά βγάζοντας εκτός ματς τους Νταγκουιλεκόρτ και Βάλε με την αμερικανική ομάδα να απαντά με διαδοχικά singles από τους Τζέιμς Τρόνστιν και Κόι Τζέιμς. Ο Ρόμπιν Χερνάντεζ αντικαταστάθηκε για την Κούβα από τον Ντάνιελ Ρέγιες και χωρίς runner σε δεύτερη και τρίτη βάση, ο Μπρέιντι Έμπελ έπιασε τον τελευταίο εκτός τρίτης βάσης και έκρινε τη νίκη.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα