ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο U15: MVP της διοργάνωσης ο Κόι Τζέιμς

Παγκόσμιο U15: MVP της διοργάνωσης ο Κόι Τζέιμς

Στο Χερμοζίγιο του Μεξικού ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών με τις Ηνωμένες Πολιτείες να παίρνουν τον τίτλο νικώντας στον τελικό την Κούβα και ο Κόι Τζέιμς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτη της διοργάνωσης με τον κεντρικό φίλντερ να έχει δύο χομ ραν, οκτώ RBI και έντεκα ραν. «Αισθάνομαι πολύ καλά τώρα που βοήθησα την ομάδα να φτάσει στον τίτλο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό», είπε ο Τζέιμς.

Παίκτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κούβα, την κινεζική Ταϊπέι, την Ιαπωνία, τον Παναμά και το Πουέρτο Ρίκο συνέθεσαν την κορυφαία ομάδα του τουρνουά. Για τις Ηνωμένες Πολιτείες Τζέιμς και Άντριου Κοστέλο είχαν τα περισσότερα χομ ραν με δύο ενώ ο συμπαίκτης του, ο Ίθαν Χολιντέι ήταν πρώτος στα RBI με δέκα. Στην κορυφαία ομάδα και ο Ιάπωνας Κάντα Κανεμότο, ο Γιάο-Γιουν Τσανγκ από την κινεζική Ταϊπέι όπως και οι Κουβανοί Ντάνιελ Ρέγιες και Τζόναθαν Βάλε με τον τελευταίο να αναδεικνύεται και καλύτερος αμυντικός.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.