ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Ανδρών: Πρόκριση για Ιαπωνία και Φιλιππίνες

Παγκόσμιο Ανδρών: Πρόκριση για Ιαπωνία και Φιλιππίνες

Η Ιαπωνία νίκησε 9-2 τις Φιλιππίνες στον τελικό του ενδέκατου ασιατικού κυπέλλου ανδρών κερδίζοντας τον ηπειρωτικό τίτλο με τις δύο ομάδες να παίρνουν την πρόκριση για το παγκόσμιο κύπελλο. Μπροστά στο κοινό της χώρας της, στο Κότσι, η Ιαπωνία, νούμερο δύο στην παγκόσμια κατάταξη νίκησε τις Φιλιππίνες που κατέχουν την 21η θέση και οι δύο αυτές ομάδες θα διεκδικήσουν τον παγκόσμιο τίτλο στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας το διάστημα από 26 Νοεμβρίου έως τις τέσσερις Δεκεμβρίου.

 Μετά το Super-Round υπήρξε τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Φιλιππίνων, Σιγκαπούρης και Ινδίας για τη δεύτερη θέση με τις Φιλιππίνες να έχουν το πλεονέκτημα καθώς δέχθηκαν τα λιγότερα ραν. Το παγκόσμιο κύπελλο θα περιλαμβάνει τις έντεκα από τις δώδεκα κορυφαίες ομάδες στην παγκόσμια κατάταξη. Παρούσα θα είναι η νούμερο ένα κόσμου και κάτοχος του τίτλου Αργεντινή, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Τσεχία, η Νέα Ζηλανδία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Δανία, η Νότια Αφρική, η Κούβα και οι Φιλιππίνες.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.