ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Test Match: Ντεμπούτο του Μπρουκ για την Αγγλία

Test Match: Ντεμπούτο του Μπρουκ για την Αγγλία

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας ανακοίνωσε ότι ο Χάρι Μπρουκ θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζόνι Μπέρστοου για το τρίτο και τελικό Test στο πλαίσιο ης σειράς του παγκοσμίου πρωταθλήματος απέναντι στη Νότια Αφρική. Ο σοβαρός τραυματισμός του Μπέρστοου άνοιξε το δρόμο για τον ταλαντούχο 23χρονο να κάνει το ντεμπούτο του αύριο στο Κένινγκτον Οβάλ.

 Ο Μπρουκ έχει τα περισσότερα ραν, 967 στην κατηγορία Country Championship και σημείωσε 140 απέναντι στη Νότια Άφρική όταν είχε αγωνιστεί με τους England Lions σε ανεπίσημο ματς στο Καντέρμπερι. Ο Μπέρστοουν, που θα απουσιάσει από το παγκόσμιο κύπελλο Τ20 τον επόμενο μήνα που θα διεξαχθεί στην Αυστραλία, είχε τα περισσότερα ραν φέτος για την Αγγλία σε Test με 1.061. Η σειρά των αναμετρήσεων είναι στο 1-1 με την ήττα στο Μάντσεστερ να ρίχνει την Αυστραλία από την πρώτη θέση της κατάταξης του παγκοσμίου πρωταθλήματος Test.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.