ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Αποσύρθηκε ο Μάικ Λόρι

Αποσύρθηκε ο Μάικ Λόρι

Ο Αμερικανός Μάικ Λόρι αποσύρθηκε από τη δράση έχοντας τις περισσότερες συμμετοχές για ξένο παίκτη στο CPBL. Ο πίτσερ των Φουμπόν Γκάρντιανς ολοκλήρωσε μία καριέρα 16 ετών που τον είδε να αγωνίζεται σε Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό, Ταϊβάν και Νότια Κορέα. Η πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν ήταν το 2012 με τους Λαμίγκο Μάνκις, την ομάδα που βρήκε ως αντίπαλο στο τελευταίο του ματς. Συνολικά 10.239 θεατές βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου Σινζουάνγκ για να τον αποθεώσουν με την ομάδα να αποσύρει τη φανέλα του με τον αριθμό 39, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της. «Η απόσυρση του αριθμού μου είναι κάτι που ποτέ δεν ονειρεύτηκα. Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή, χαρά και ευγνωμοσύνη και είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ υπερήφανος», ήταν τα λόγια του.

Ο Λόρι βρέθηκε στη Νότια Κορέα για να αγωνιστεί με τους ΚΤ Γουίζαρντς το 2014 όταν έγινε και ο πρώτος ξένος παίκτης στην ιστορία της ομάδας ωστόσο ένα χρόνο μετά γύρισε στην Ταϊβάν με τους EDA Ράινος και έγινε ο τρίτος πίτσερ στην ιστορία του πρωταθλήματος που έκανε το τριπλ κράουν (πρώτος σε νίκες, ERA και στράικ-άουτ). Ο ίδιος αποσύρθηκε όντας δεύτερος σε συμμετοχές με 234, τρίτος σε νίκες με 102 και δεύτερος σε στράι-άουτ με 1.271. Ο Οσβάλντο Μαρτίνεζ παραμένει ο ξένος με τη μακροβιότερη παρουσία και τις περισσότερες νίκες με 108.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.