ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ευρωπαϊκό (Γ): Το 2024 η επόμενη διοργάνωση

Ευρωπαϊκό (Γ): Το 2024 η επόμενη διοργάνωση

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία του αθλήματος αποφάσισε να συντομεύσει το κενό μεταξύ των διοργανώσεων και να προχωρήσει στη διεξαγωγή του επόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2024 μετά την εξέταση των αιτημάτων των εθνικών ομοσπονδιών της ηπείρου. Ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Γκάμπριελ Βάαγκε είπε: «Εξαιτίας της επιτυχίας που είχαμε στη Βαρκελώνη με το 23ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σόφτμπολ γυναικών, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι θα επιστρέψουμε σε δύο χρόνια και η επόμενη διοργάνωση θα διεξαχθεί το 2024».

 Οι ημερομηνίες όπως και ο τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθούν μέσα στο μήνα και η απόφαση θα εξαρτηθεί από το κόστος και τον προγραμματισμό του παγκοσμίου κυπέλλου σόφτμπολ γυναικών του 2024 που έχει οριστεί να διεξαχθεί στην Ιταλία. Το συγκεκριμένο παγκόσμιο κύπελλο θα είναι το 24ο στην ιστορία. Η προηγούμενη έκδοση ήταν το 2022 όταν η Ολλανδία πήρε το χρυσό μετάλλιο επικρατώντας της Μεγάλης Βρετανίας.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.