ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Test Match: Ματαιώθηκε η τρίτη αναμέτρηση Αγγλίας – Νότιας Αφρικής

Test Match: Ματαιώθηκε η τρίτη αναμέτρηση Αγγλίας – Νότιας Αφρικής

Μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ η τρίτη αναμέτρησης της σειράς μεταξύ Αγγλίας και Νότιας Αφρικής στο Κένσινγκτον Οβάλ δεν θα διεξαχθεί. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ρίτσαρντ Τόμπσον έκανε την ανακοίνωση λέγοντας: «Είμαι βέβαιος ότι μιλώ στο όνομα όλων όσοι εμπλέκονται στο παιχνίδι όταν είδα πόση θλίψη ένιωσα όταν άκουσα για το θάνατο της Βασίλισσας. Η Αυτού Εξοχότητα στήριξε πολύ το παιχνίδι και πάντα εξέφραζε το πόσο πολύ απολαμβάνει αυτό το άθλημα όπως και ο αείμνηστος σύζυγός της. Η αφοσίωση στη χώρα της δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Για τις υπηρεσίες και την αυταπάρνησή της την περίοδο της βασιλείας της οφείλουμε ένα χρέος που δεν μπορέσει ποτέ να αποπληρωθεί».

 Το τρίτο Test μεταξύ Αγγλίας και Νότια Αφρικής είναι το τελευταίο και καθοριστικό στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος με τη Νότια Αφρική να χάνει την πρωτιά στην κατάταξη μετά την ήττα που γνώρισε από την Αγγλία στο δεύτερο. Η Αγγλία από την πλευρά της είναι στην έβδομη θέση της σχετικής λίστας με σύνολο οκτώ ηττών και έξι νικών. Στην κορυφή η Αυστραλία με ποσοστό επιτυχίας 70%.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.