ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Φόστερ: “To Rugby Championship είναι μία πολύ ισορροπημένη διοργάνωση”

Φόστερ: “To Rugby Championship είναι μία πολύ ισορροπημένη διοργάνωση”

Στην εγγύτητα του επιπέδου δυναμικής των ομάδων που συμμετέχουν στο Rugby Championship στάθηκε με δηλώσεις του ο Ίαν Φόστερ. Ο τεχνικός της Νέας Ζηλανδίας έκανε ειδική μνεία στην Αργεντινή, αναφέροντας παράλληλα πως η ομάδα του είναι πλέον έτοιμη να αρχίσει την προετοιμασία για την προσεχή μάχη με την Αυστραλία.

“Είναι μία πολύ ισορροπημένη διοργάνωση, για αυτό μάλλον όλα τα μάτια είναι τώρα στραμμένα εδώ. Είναι ασυνήθιστο, αλλά η Αργεντινή δείχνει σημάδια πως ωριμάζει ως ομάδα. Όλες οι ομάδες πλέον εδρεύουν στο νότιο ημισφαίριο, οπότε συμμετείχαν και σε πολλές μεγάλες αναμετρήσεις τα τελευταία δύο χρόνια.

Η νοοτροπία μας είναι η σωστή. Είχαμε μερικές ημέρες ξεκούρασης, θα θέλαμε να βρεθούμε λοιπόν εκεί και να αρχίσουμε τη δουλειά. Είναι μία μεγάλη σειρά, όλοι γνωρίζουμε το κύρος του Rugby Championship. Είναι μία πολύ ισορροπημένης διοργάνωσης και εδώ όλα τα παιχνίδια μετρούν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Νέας Ζηλανδίας.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.