fbpx

ΜακΡέι: “Ο Μουρ ήταν άρρωστος όλη την εβδομάδα”

ΜακΡέι: “Ο Μουρ ήταν άρρωστος όλη την εβδομάδα”

Στην αποκάλυψη πως ο Ντάρσι Μουρ αγωνίστηκε έχοντας περάσει μία ολόκληρη εβδομάδα άρρωστος και μάλιστα τουλάχιστον δύο ημέρες καθηλωμένος στο κρεβάτι, προχώρησε ο τεχνικός του Collingwood, Κρεγκ ΜακΡέι. Ο αμυντικός των Magpies ήταν εξαιρετικός στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στη Fremantle για τα πλέι-οφ του AFL, ωστόσο κανείς έξω από τις τάξεις της ομάδας δεν γνώριζε πως ο Μουρ μέχρι και ανήμερα του αγώνα ήταν αμφίβολο εάν θα μπορούσε να αγωνιστεί.

“Ήταν άρρωστος όλη την εβδομάδα, οπότε οφείλω να πω τα πράγματα ως είχαν. Το κάνω για να προστατεύσω του παίκτες μου. Νομίζω πως ήταν αρκετά καλός σήμερα. Εάν δείτε όλο το παιχνίδι του και πώς παρέμβαινε στις μπαλιές των αντιπάλων, δεν σκέφτεστε πως αυτός ο τύπος ήταν επί δύο ημέρες το κρεβάτι, αρκετά άρρωστος.

Λατρεύω αυτό που κάνει θα θα τον υπερασπιστώ. Σιχαίνομαι όταν οι γιατροί έρχονται ανήμερα ενός αγώνα και εκείνος ήρθες επίσης ανήμερα του αγώνα. Είχα αρκετές ανησυχίες για το εάν θα μπορούσε να παίξει. Το επίπεδο της αυτοπεποίθησής του ήταν υψηλό, αλλά εγώ είχαν μία ανησυχία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΜακΡέι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα