ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Βίζε: “Όλες οι ομάδες θέλουν τον μπόνους βαθμό”

Βίζε: “Όλες οι ομάδες θέλουν τον μπόνους βαθμό”

Κοινή αντίληψη σε όλες τις ομάδες εντοπίζει ο Γιάσπερ Βίζε. Ο παίκτης της Νοτίου Αφρικής, αναφερόμενος στις δύο τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν στο Rugby Championship, στάθηκε στο κατά πόσο οι ομάδες θα αναζητήσουν τον μπόνους βαθμό μέσα στα ματς τους, όπως και το τι θα πρέπει να κάνουν οι Springboks για να πάρουν οι ίδιοι αυτόν τον έναν πρόσθετο βαθμό στην κατάταξη.

Νομίζω πως όλες οι ομάδες παίζουν για τον μπόνους βαθμό σε αυτό το επίπεδο του τουρνουά. Καταρχάς, έχεις στο μυαλό του τη θέληση για τη νίκη στο ματς. Ωστόσο, όλες οι ομάδες έχουν όμοια νοοτροπία, σκέφτονται πως είναι σημαντικό να προσπαθήσουν για τον μπόνους βαθμό.

Εμείς απλά πρέπει να βγούμε εκεί έξω, να παίξουμε το καλύτερό μας ράγκμπι και να κάνουμε την πατρίδα μας περήφανη. Εάν παίξουμε το καλύτερό μας ράγκμπι, ο μπόνους βαθμός θα έρθει από μόνος του και θα πλαισιώσει θαυμάσια όλα τα υπόλοιπα”, είπε χαρακτηριστικά ο Βίζε.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.