ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πάρκερ: “Όταν κατακτάς πρωτάθλημα σε πολύ νεαρή ηλικία, το θεωρείς δεδομένο”

Πάρκερ: “Όταν κατακτάς πρωτάθλημα σε πολύ νεαρή ηλικία, το θεωρείς δεδομένο”

Μία ενδιαφέρουσα πτυχή του πώς βίωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα του AFL που κατέκτησε το Sydney αποκάλυψε ο Λιούκ Πάρκερ. Ο 30χρονος μέσος των Swans όχι μόνο στάθηκε στην αίσθηση που του άφησε ο θρίαμβος του 2012, αλλά εξήγησε πως το γεγονός ότι τότε είχε ρόλο αναπληρωματικού του δίνει επιπλέον κίνητρο ώστε να αποτελεί σήμερα κομβικό μέλος της ομάδας που ίσως μπορέσει να ξαναφτάσει στην κορυφή.

“Πάντοτε μου δίνει κίνητρο αυτό το γεγονός. Ακόμη περισσότερο όμως, ισχύει πως εάν κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα σε πολύ νεαρή ηλικία, το θεωρείς δεδομένο την ώρα που αυτό καταφθάνει. Έτσι δεν κατανοείς το ταξίδι που απαιτείται για να φτάσεις σε αυτό το σημείο.

Τα τελευταία περίπου έξι χρόνια έχω καταλάβει τα σκαμπανεβάσματα και τις συναισθηματικές εναλλαγές που μπορεί να προσφέρει το φούτμπολ. Θα δούμε τι θα γίνει αυτή την εβδομάδα, αλλά το να κατακτήσω ακόμη ένα πρωτάθλημα σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, θα ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάρκερ.

Υπενθυμίζεται πως το Sydney βρίσκεται στα ημιτελικά των πλέι-οφ και εκεί θα αντιμετωπίσει το Σάββατο το Collingwood.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.