ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Εντσέ: «Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα scrum της Αργεντινής»

Εντσέ: «Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα scrum της Αργεντινής»

Τις ιδιαίτερες παγίδες που αναμένεται να κρύβει η αναμέτρηση με την Αργεντινή ανέφερε ο παίκτης της Νοτίου Αφρικής, Οξ Εντσέ. Ο 27χρονος στάθηκε στις ικανότητα των Pumas να βγαίνουν κερδισμένοι από τα scrum, υπογραμμίζοντας πως οι Springboks θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση, στο προσεχές ματς των δύο ομάδων για το Rugby Championship.

«Θα πρέπει να τους επιβληθούμε. Είναι βασικό να γνωρίζουμε πως πάντα έρχονται με κάτι διαφορετικό και κάτι ιδιαίτερο, ειδικά εφόσον θα αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους. Άρα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Η Αργεντινή κέρδισε τις περισσότερες κατοχές μπάλας από τα scurm ως τώρα στη διοργάνωση και είδαμε πως είχαν σχέδιο για να αντιμετωπίσουν τους Νεοζηλανδούς στα scrum. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να είμαστε προετοιμασμένοι σε αυτόν τον τομέα», είπε χαρακτηριστικά ο Εντσέ.

Αργεντινή και Νότιος Αφρική θα συγκρουστούν στις 17 Σεπτεμβρίου στο Μπουένος Άιρες, για την 5η και προτελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.