ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ο Τόμας Μπρουν… ψηφίζει Geelong!

Ο Τόμας Μπρουν… ψηφίζει Geelong!

Σε διαρκές… φλερτ με τη Geelong βρίσκεται ο Τόμας Μπρουν. Ο 20χρονος μέσος των Greater Western Sydney Giants, έπειτα από δύο σεζόν στην ομάδα του Σίδνεϊ (επελέγη στο Draft του 2020), έχει στα χέρια του πλήθος προτάσεων από άλλες ομάδες του AFL για να συνεχίσει την καριέρα του, έχοντας όμως κατασταλάξει στο ποια θεωρεί ως πιο ελκυστική.

Ο Μπρουν όχι μόνο θεωρεί πως στους Geelong Cats έχει περισσότερες πιθανότητες για να ακολουθήσει μία λαμπρή πορεία καριέρας, αλλά παράλληλα νιώθει και μεγαλύτερη οικειότητα με τον συγκεκριμένο σύλλογο, αφού στην εφηβεία του απετέλεσε μέλος των Geelong Falcons. Οι Falcons αποτελούν de facto την Ομάδα Νέων της περιοχής Τζιλόνγκ, συμμετέχοντας στο NAB League Boys, δηλαδή το αντίστοιχο πρωτάθλημα του AFL για παίκτες κάτω των 19 ετών.

Από τους Falcons έχουν αναδειχθεί παίκτες που εξελίχθηκαν σε ιστορικής σημασίας πρόσωπα για τους Geelong Cats, αλλά και συνολικά για το AFL, όπως ο Κάμερον Λινγκ, ο Γκάρι Άμπλετ Jr., ο Λιούκ Χοτζ και ο Τζόναθαν Μπράουν.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.