ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Baseball5: Πήρε τη wild-card η Τυνησία (vid)

Παγκόσμιο Baseball5: Πήρε τη wild-card η Τυνησία (vid)

Η Τυνησία θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση σε παγκόσμιο κύπελλο και θα γίνει η 79η χώρα/περιοχή και η ένατη από την Αφρική στην ιστορία. Η παγκόσμια ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι απονέμει στην αφρικανική χώρα τη wild-card για να πάρει μέρος στο παρθενικό παγκόσμιο κύπελλο Baseball5 και με την απόφαση αυτή η Τυνησία, η οποία τερμάτισε τρίτη στο αφρικανικό πρωτάθλημα πίσω από Νότια Αφρική και Κένυα, ολοκληρώνει τη  δωδεκάδα του τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη του Μεξικού το διάστημα 7 – 13 Νοεμβρίου.

Η αφρικανική ήπειρος θα έχει λοιπόν τριπλή εκπροσώπηση, όπως και η Ασία με την κινεζική Ταϊπέι, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, ενώ η αμερικανική ήπειρος θα εκπροσωπηθεί από Κούβα και Βενεζουέλα. Πέρα από τη διοργανώτρια ομάδα του Μεξικού η Ευρώπη θα εκπροσωπηθεί από Γαλλία και Λιθουανία και η Ωκεανία με την Αυστραλία. Το Baseball5 θα έχει παρουσία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας στο Ντακάρ το 2026.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.