fbpx

Φόστερ: “Ήταν ξεκάθαρο το παράπτωμα της Αυστραλίας”

Φόστερ: “Ήταν ξεκάθαρο το παράπτωμα της Αυστραλίας”

Ως απολύτως δίκαιη χαρακτηρίζει ο Ίαν Φόστερ την διαιτητική απόφαση που άλλαξε την κατοχή της μπάλας και ουσιαστικά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο ματς της Αυστραλίας με τη Νέα Ζηλανδία, για το Rugby Championship. Ο τεχνικός των All Blacks ανέφερε πως ο διαιτητής Ματιέ Ρεϊνάλ ορθώς καταλόγισε παράβαση λόγω καθυστέρησης σε βάθος των Αυστραλών και πως οι Wallabies κακώς διαμαρτύρονται, αφού δεν ακολούθησαν την εντολή του ρέφερι να παίξουν την μπάλα.

“Καθυστερούσαν το λάκτισμα. Ο (διαιτητής) Ρεϊνάλ είπε “time off”. Προειδοποίησε τον Φόλεϊ, του ξαναείπε “time off” και του είπε να επισπεύσει. Στη συνέχεια είπε “time on”. Του ζήτησε δύο φορές να κλωτσήσει την μπάλα.

Κατανοώ πως οι αντίπαλοι το βλέπουν ως μία εριστική απόφαση, αλλά ήταν ξεκάθαρο το παράπτωμά τους. Μέρος του παιχνιδιού είναι να ακούς και τι λέει ο διαιτητής. Όταν ο διαιτητής λέει “time on’ οφείλεις να παίξεις την μπάλα. Αυτό είδα να γίνεται. Το άκουσε ξεκάθαρα να το λέει ο διαιτητής. Οπότε, νομίζω πως απλώς πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί”, σχολίασε σχετικά ο Φόστερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα