fbpx

Παγκόσμιο U18: Διατήρησε το αήττητο η κινεζική Ταϊπέι (vid)

Παγκόσμιο U18: Διατήρησε το αήττητο η κινεζική Ταϊπέι (vid)

Η κάτοχος του τίτλου στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, η κινεζική Ταϊπέι, νίκησε την οικοδέσποινα του παγκοσμίου πρωταθλήματος κάτω των 18 ετών ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στη Φλόριντα με 6-2 αρχίζοντας με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Super Round. Η κινεζική Ταϊπέι παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στη διοργάνωση και πλέον είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Απέναντι στην εννέα φορές πρωταθλήτρια, τις Ηνωμένες Πολιτείες, η κινεζική Ταϊπέι έκανε τη διαφορά από την αρχή βγάζοντας από το παιχνίδι των Κάμερον Τζόνσον από το πρώτο ίνινγκ. Ο reliever Κάμερον Τίλι επέτρεψε δύο ραν με το πρώτο να έρχεται από λάθος του και το δεύτερο από το sacrifice fly του Τσία-Βέι Λιν. Στο τέλος του τρίτου ίνινγκ η κινεζική Ταϊπέι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 με τους Γι-Λέι Σουν και Τζία-Σιάνγκ Σουνγκ. Ο δείκτης του σκορ έφτασε και στο 6-0 με τις Ηνωμένες Πολιτείες να διαμορφώνουν το τελικό σκορ με το χομ-ραν του Μπράις Έλντριτζ.

Στις αναμετρήσεις για τις θέσεις 7-12, η Βραζιλία έχει πλέον ρεκόρ 3-0 καθώς επιβλήθηκε 3-2 του Παναμά. Το χομ-ραν του Μάιλς Νέιλορ στο πέμπτο ίνινγκι έκανε τη διαφορά υπέρ του Καναδά στη νίκη με 7-6 επί της Αυστραλίας ενώ η Ιταλία πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Νότια Αφρική σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στο τουρνουά.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα