ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πρωταθλήτρια Μπελίζε η Μπίκον

Πρωταθλήτρια Μπελίζε η Μπίκον

H ομάδα της Μπίκον νίκησε 5-2 την Πλέι Τσουν Γκερλς στον τελικό και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Μπελίζε. Η τελική φάση του 30ου πρωταθλήματος στην ιστορία της χώρας διεξήχθη στο στάδιο Ρότζερς στην πρωτεύουσα της χώρας, την πόλη του Μπελίζε, με την συμμετοχή οκτώ ομάδων που χωρίστηκαν σε δύο ομίλους με τις πρώτες δύο από τον κάθε όμιλο να περνούν στο Championship Round.

 Η Μπίκον είχε σε πρωταγωνιστικό ρόλο την πίτσερ Σαντάλι Χο που αναδείχθηκε και πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης ενώ η Άρνικ Μπατίστ είχε τις περισσότερες κλεμμένες βάσεις με επτά. Η τελική φάση άρχισε με την παρουσία της Μπρέντα Τζόνσον Γκαμπουρέλ, μέλος της ομάδας που είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο το 1972 στους αγώνες Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής που είχαν πραγματοποιηθεί στο Σάντο Ντομίνγκο της Δομινικανής Δημοκρατίας ρίχνοντας και το παραδοσιακό πρώτο pitch. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εθνική ομάδα του Μπελίζε είναι στην 62η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.