fbpx

Ρενί: “Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοια διαιτητική απόφαση σε ματς οποιουδήποτε επιπέδου”

Ρενί: “Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοια διαιτητική απόφαση σε ματς οποιουδήποτε επιπέδου”

Πυρ και μανία εμφανίστηκε ο προπονητής της Αυστραλίας Ντέιβ Ρενί, μετά την ήττα της ομάδας του με 39-37 από τη Νέα Ζηλανδία. Στο στόχαστρο του τεχνικού των Wallabies βρισκόταν φυσικά ο διαιτητής της αναμέτρησης Ματιέ Ρεϊνάλ, ο οποίος αποφάσισε στο τελευταίο λεπτό να μετατρέψει ένα ελεύθερο λάκτισμα υπέρ της Αυστραλίας σε scrum υπέρ της Νέας Ζηλανδίας για σκόπιμη καθυστέρηση, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους All Blacks να σημειώσουν το νικητήριο try.

“Ο Μπέρναρντ Φόλεϊ (ο παίκτης που τιμωρήθηκε για σκόπιμη καθυστέρηση) είναι σοκαρισμένος. Είχε μία φανταστική βραδιά και νιώθει πως απογοήτευσε τους πάντες. Είναι καταρρακωμένος. Ποτέ μου δεν έχω ξαναδεί τέτοια διαιτητική απόφαση σε αγώνα οποιουδήποτε επιπέδου.

Ας άφηνε (ο διαιτητής) τις ομάδες να καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν μια πραγματική έλλειψη ενσυναίσθησης της κατάστασης από τον διαιτητή. Το απογοητευτικό για εμάς είναι πως κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι και θα έπρεπε εμείς στο τέλος να πανηγυρίζουμε. Αντιθέτως, τώρα μιλάμε για μία διαιτητική απόφαση του τελευταίο λεπτού”, ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του Ρενί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα