ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Φάγκαν: “Μας νίκησαν σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού”

Φάγκαν: “Μας νίκησαν σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού”

Σε πλήρη αποδοχή της ανωτερότητας των Geelong Cats σε κάθε τομέα του παιχνιδιού, προχώρησε ο προπονητής του Brisbane, Κρις Φάγκαν. Η ήττα στον ημιτελικό των πλέι-οφ του AFL με 120-49 δεν αφήνει άλλωστε πολλά περιθώρια για διαφορετική ερμηνεία, με τον πολύπειρο τεχνικό να αφήνει -έστω και κεκαλυμμένα- να φανεί περισσότερο η απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό, παρά μία συνολική ικανοποίηση για την απρόσμενα καλή σεζόν των Lions, που έφτασαν ένα βήμα πριν τον τελικό.

“Μας νίκησαν σήμερα σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Στις διεκδικήσεις της μπάλας, αμυντικά ήταν έξοχοι απόψε, στη μεταφορά της μπάλας ήταν φανταστικοί. Είναι δύσκολο να πω με ακρίβεια, μετά και τα δύο νοκ-άουτ παιχνίδια που κερδίσαμε, πού κατευθυνθήκαμε τώρα ως ομάδα.

Δεν ξέρω τώρα πιο ακριβώς θα είναι πνευματικά και σωματικά το κόστος αυτής της ήττας. Δεν ξέρω, ίσως αυτό είναι απλά το σημείο που αποδέχεσαι ότι κάτι τελείωσε, μαζεύεις της αποσκευές σου και ξαναρχίζεις το ταξίδι σου”, είπε χαρακτηριστικά ο Φάγκαν.

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα

Video Διάφορα Αθλήματα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.